Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Beta Pluspakket

Heb jij profiel Natuur en Gezondheid of Natuur en Techniek? En stroom je door van vmbo-tl naar havo of van havo naar vwo? Dan is het Bèta Pluspakket precies wat jij nodig hebt! Dit slimme pakket biedt jou alle exacte kennis die je mist. Je bent snel bij met Bèta Plus!

Ga je een versnelde opleiding volgen op havo of vwo in het profiel NG of NT? Dat is hard werken! Want veel doorstromers van vmbo-tl naar havo of van havo naar vwo hebben achterstanden, missen kennis of hebben moeite met vakonderdelen. Met het Bèta Pluspakket spijker je jouw kennis op een slimme manier bij.

Het Bèta Pluspakket biedt jou extra aandacht en goede begeleiding, net zoals bij het Pluspakket. Met Bèta Plus krijg je nóg iets meer:

  • Bijlessen wiskunde, natuurkunde/scheikunde, eventueel biologie;
  • Hulp bij het wegwerken van achterstanden;
  • Herhalen basisstof
  • Gerichte examentraining

Kosten

Bèta Pluspakket voltijd: € 1850,00
Bèta Pluspakket deeltijd: € 925,00

Beëindiging Bèta Pluspakket

Het Sprintlyceum kan het Bèta Pluspakket beëindigen als je je niet houdt aan de afspraken rondom het Bèta Pluspakket. Ook als je gedrag de voortgang belemmert kan het Pluspakket beëindigd worden.
Op het Pluspakker zijn de algemene voorwaarden van de Deltion onderwijsovereenkomst van toepassing.

Voortijdige beëindiging van het Bèta Pluspakket staat los van inschrijving voor de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld.