Samenwerkingpartners

  • Zorgcampus Noorderboog
  • Stichting Ondernemersfonds Meppe

Ondernemerspunt

Het ondernemerspunt is dé plek in de regio Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel waar ondernemers ideeën en opdrachten uit diverse vakgebieden kunnen inbrengen en laten uitwerken door studenten. Door studenten te laten samenwerken met bedrijven aan concrete opdrachten wordt de binding van jong talent met de regio versterkt.

Onderdeel van de Regiocampus

Het ondernemerspunt is een initiatief van de Regiocampus. dit is dé fysieke plek voor leren, werken en vernieuwen. Professionals en studenten van bedrijven en instellingen uit alle sectoren werken samen in creatieve, innovatieve projecten en proeftuinen. Samen dragen zij bij aan een vitaal woon-, werk- en vestigingsklimaat in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.


Nieuws


Ilja en Sigrid

Lof voor project studenten

Windesheimstudentes Sigrid Heijboer en Ilja Wagenaar voerden in het afgelopen halfjaar het innovatieproject ‘versterken van de eigen regie van de cliënt’ uit bij Dunninghe, een locatie van De Stouwe. Een andere student heeft hetzelfde onderzoek uitgevoerd bij VVT Noorderboog. De projecten komen voort uit de werkgroep Sterk werk-leerklimaat van Zorgcampus Noorderboog.

Contact

Heb je een opdracht die je graag laat uitvoeren door het Ondernemerspunt van de Regiocampus? Of ben je leerling/student en wil je graag opdrachten uitvoeren? Neem dan contact met ons op:

Anne-Marie Knottnerus
Projectleider Ondernemerspunt
E:  [email protected] 
M: 06 44 29 40 01