Regioprojecten

Studenten aan de slag met ideeën of

opdrachten van regionale opdrachtgevers


Regioprojecten matcht opdrachtgevers met studenten in de regio Overijssel. Vanuit verschillende projectbureaus in verschillende regio's gaan mbo en hbo studenten aan de slag voor opdrachten en stages van ondernemers en bedrijven.


Nieuws

vechtdal.jpg
Studenten Vechtdal Projecten organiseren Ondernemersverkiezing gemeente Ommen en Hardenberg

Op maandag 12 november 2018 vond de jaarlijkse ondernemersverkiezing in de Music Hall van Attractie- en vakantiepark Slagharen plaats. De organisatie was ook dit jaar in handen van Vechtdal Projecten, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN en Alfa-college Hardenberg.


Vechtdal servies
Studenten brengen Vechtdal servies op de markt

Studenten van de opleiding Marketing en Communicatiekregen de opdracht om het speciale servies in de markt te brengen bij horeca bedrijven in het Vechtdal gebied. Ze voerden allerlei werkzaamheden hiervoor uit.


Ilja en Sigrid
Lof voor project studenten

Windesheimstudentes Sigrid Heijboer en Ilja Wagenaar voerden in het afgelopen halfjaar het innovatieproject ‘versterken van de eigen regie van de cliënt’ uit bij Dunninghe, een locatie van De Stouwe. Een andere student heeft hetzelfde onderzoek uitgevoerd bij VVT Noorderboog. De projecten komen voort uit de werkgroep Sterk werk-leerklimaat van Zorgcampus Noorderboog.• meer