Regioprojecten

Studenten aan de slag met ideeën of

opdrachten van regionale opdrachtgevers


Regioprojecten matcht opdrachtgevers met studenten in de regio Overijssel. Vanuit verschillende projectbureaus in verschillende regio's gaan mbo en hbo studenten aan de slag voor opdrachten en stages van ondernemers en bedrijven.


Nieuws

Vechtdal Projecten, leren & ondernemen leveren bijdrage aan circus evenement

Zaterdag 22 juni heeft Vechtdal Projecten, leren & ondernemen in opdracht van Stad Hardenberg en Cultuur Koepel Vechtdal een bijdrage geleverd aan het circus evenement.


Studenten Vechtdal Projecten organiseren Urban Fashion Event in samenwerking met Urban Arts & Sports

Het centrum van Hardenberg was op zondag 14 april tijdens de Fashion Summerweek het toneel van een Urban Fashion Event voor jongeren. De urban modeshow met CHAN GE artwear van Chantal Brink werd goed bezocht. Een dj ondersteunde de middag met toffe beats, er werden verschillende street- en breakdance acts opgevoer en in de pannakooi werd fanatiek gevoetbald. Wil je nagenieten van het event of heb je het gemist? Bekijk dan de aftermovie. Urban Arts & Sports organiseerde het event in samenwerking met studenten van Vechtdal projecten. Studenten uit verschillende beroepsrichtingen waren betrokken en hebben een grote inbreng in het project gehad.


Studenten werken mee aan internationale vrouwenweek Hardenberg

Wow! Wat een fantastisch project hebben de studenten van Vechtdal Projecten weer gedraaid! Tijdens de internationale vrouwenweek Hardenberg hebben tientallen studenten van de richtingen Facilitair, Evenementorganisatie, Social Work en Secretarieel keihard gewerkt om deze week vlekkeloos te laten verlopen.
Zo hebben zij de campagne met als thema “Heldinnen” bedacht en opgezet. Hiervoor werden diverse vrouwen met verschillende achtergronden voor de campagne geïnterviewd en op beeld gezet. Dat resulteerde in posters op de campagneborden van Hardenberg en een tentoonstelling tijdens de week en het eindfeest.
Daarnaast hebben de studenten een high-tea georganiseerd, promotiemiddelen ontwikkeld, het eindfeest voor maar liefst 200 vrouwen georganiseerd, fotobooth bedacht en begeleid en een verbeterplan voor volgend jaar gemaakt voor de organisatie. Kortom: een mooie en leerzame project!


vechtdal.jpg
Studenten Vechtdal Projecten organiseren Ondernemersverkiezing gemeente Ommen en Hardenberg

Op maandag 12 november 2018 vond de jaarlijkse ondernemersverkiezing in de Music Hall van Attractie- en vakantiepark Slagharen plaats. De organisatie was ook dit jaar in handen van Vechtdal Projecten, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN en Alfa-college Hardenberg.


• meer