Regioprojecten

Studenten aan de slag met ideeën of

opdrachten van regionale opdrachtgevers


Regioprojecten matcht opdrachtgevers met studenten in de regio Overijssel. Vanuit verschillende projectbureaus in verschillende regio's gaan mbo en hbo studenten aan de slag voor opdrachten en stages van ondernemers en bedrijven.


Nieuws

Studenten werken mee aan internationale vrouwenweek Hardenberg

Wow! Wat een fantastisch project hebben de studenten van Vechtdal Projecten weer gedraaid! Tijdens de internationale vrouwenweek Hardenberg hebben tientallen studenten van de richtingen Facilitair, Evenementorganisatie, Social Work en Secretarieel keihard gewerkt om deze week vlekkeloos te laten verlopen.
Zo hebben zij de campagne met als thema “Heldinnen” bedacht en opgezet. Hiervoor werden diverse vrouwen met verschillende achtergronden voor de campagne geïnterviewd en op beeld gezet. Dat resulteerde in posters op de campagneborden van Hardenberg en een tentoonstelling tijdens de week en het eindfeest.
Daarnaast hebben de studenten een high-tea georganiseerd, promotiemiddelen ontwikkeld, het eindfeest voor maar liefst 200 vrouwen georganiseerd, fotobooth bedacht en begeleid en een verbeterplan voor volgend jaar gemaakt voor de organisatie. Kortom: een mooie en leerzame project!


vechtdal.jpg
Studenten Vechtdal Projecten organiseren Ondernemersverkiezing gemeente Ommen en Hardenberg

Op maandag 12 november 2018 vond de jaarlijkse ondernemersverkiezing in de Music Hall van Attractie- en vakantiepark Slagharen plaats. De organisatie was ook dit jaar in handen van Vechtdal Projecten, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN en Alfa-college Hardenberg.


Vechtdal servies
Studenten brengen Vechtdal servies op de markt

Studenten van de opleiding Marketing en Communicatiekregen de opdracht om het speciale servies in de markt te brengen bij horeca bedrijven in het Vechtdal gebied. Ze voerden allerlei werkzaamheden hiervoor uit.


Ilja en Sigrid
Lof voor project studenten

Windesheimstudentes Sigrid Heijboer en Ilja Wagenaar voerden in het afgelopen halfjaar het innovatieproject ‘versterken van de eigen regie van de cliënt’ uit bij Dunninghe, een locatie van De Stouwe. Een andere student heeft hetzelfde onderzoek uitgevoerd bij VVT Noorderboog. De projecten komen voort uit de werkgroep Sterk werk-leerklimaat van Zorgcampus Noorderboog.


• meer