Regionale Techniek Bedrijvendag

Bent u ondernemer in de bouw, infra, installatietechniek of maakindustrie in de regio Zwolle? Kom dan op dinsdag 13 juni naar de Regionale Techniek Bedrijvendag 2023 in het nieuwe Zwolse techniekcentrum LUX038!

Tijdens deze tweede editie van de Regionale Techniek Bedrijvendag zetten we de kansen en uitdagingen binnen de technieksector centraal. We werpen een blik op de toekomst van het vakgebied en we bieden volop inspiratie om organisaties, aansluitend op technische trends en de huidige arbeidsmarkt, toekomstbestendig te maken.

U gaat samen met andere technische bedrijven uit de regio, sociale partners en O-&O-fondsen in gesprek over aantrekkelijk werkgeverschap, robotisering en digitalisering, de samenwerking met techniekcentra, zoals LUX038, en kansen voor hybride professionals. Ook geven we u een kijkje in de keuken bij ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met circulariteit in productieprocessen en de leercultuur in hun organisatie.

De Regionale Techniek Bedrijvendag 2023 is geen achteroverleunmiddag, maar een boeiende middag vol interactie, discussie en inspiratie. Samen met u zetten we gezamenlijk de schouders eronder en maken we er wérk van in de regio Zwolle!

Programma

Samen in gesprek

We verwelkomen u dinsdag 13 juni 2023 graag op locatie van het nieuwe techniekcentrum LUX038 in Zwolle!

Programma
12.30 – 13.00 uur           Inloop (met lunch)
13.00 uur                        Start programma: Welkom!
13.15 – 14.00 uur            Keynote door Mathijs Bouman                                                          
14.15 – 15.00 uur            Workshopronde 1
15.15 – 16.00 uur            Workshopronde 2
16.15 - 17.00 uur             Plenaire afsluiting door De Speld Live
17.00 – 18.00 uur           Netwerkborrel
Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de Sectortafel Techniek & Energietransitie, Techniekpact Regio Zwolle, de Sectortafel Bouw & Infra, UpgradeJezelf, Hogeschool Windesheim, Overijssels Vakmanschap (samenwerking tussen branches, vakbonden, O&O-fondsen in de techniek en bouw/infra en de Provincie Overijssel) en het Deltion College.