Regionale Techniek Bedrijvendag 2022

Op donderdagmiddag 16 juni vond op het Deltion Collge in Zwolle de eerste editie van de Regionale Techniek Bedrijvendag plaats!

Ruim 175 deelnemers uit technische bedrijven, onderwijsinstellingen, sociale partners en O&O fondsen volgden onder leiding van Marijke Roskam een inspirerend programma. Samen brainstormden deelnemers over hoe de werkgelegenheid in de technische sector in de regio Zwolle en de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt een boost kunnen krijgen.

Op deze pagina vindt u een impressie van deze middag en de opbrengsten die uit de diverse gesprekken naar voren zijn gekomen.


Opbrengsten Regionale Techniek Bedrijvendag 2022

Samen in gesprek

De eerste Regionale Techniek Bedrijvendag vond 16 juni plaats op het Deltion College. Bekijk via de button de foto's die door fotograaf Ferdy Damman zijn gemaakt.

Ruim 175 deelnemers uit technische bedrijven, onderwijsinstellingen, sociale partners en O&O fondsen volgden onder leiding van Marijke Roskam een inspirerend programma. Samen brainstormden deelnemers over hoe de werkgelegenheid in de technische sector in de regio Zwolle en de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt een boost kunnen krijgen.

Keynote spreker Deborah Nas openbaarde kansen voor innovatie in een wereld waarin markten op hun kop worden gezet door technologische vernieuwing. En tijdens een panelgesprek werd nagedacht hoe we gezamenlijk werknemers kunnen boeien en binden in de techniek. Ook konden de bezoekers hun eigen ervaringen delen tijdens een rondetafelgesprek en antwoorden vinden op vragen van hun eigen organisatie tijdens een workshop.

De Regionale Techniek Bedrijvendag 2022 werd mede mogelijk gemaakt door Techniekpact Zwolle, Upgrade Jezelf - Regio Zwolle, Sectortafel Bouw Regio Zwolle, en de Sectortafel Techniek & Energietransitie Regio Zwolle. De dag is één van de vele initiatieven waarmee Deltion samen met partnerorganisaties werkt aan een sterke regionale arbeidsmarkt op het gebied van techniek.