background

Organisatie Deltion

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Later als ik groot ben…

Wat wil je later worden? Kinderen, scholieren, studenten, volwassenen en ouderen: iedereen heeft dromen over wat hij wil worden of bereiken. In deze film vertellen mensen van alle leeftijden over wat zij later worden willen en hoe ze dat voor elkaar gaan krijgen.

Baanbrekend

Deltion is in gesprek met studenten, medewerkers en het werkveld over ‘een leven lang ontwikkelen’. Wij vindend dit belangrijker dan ooit omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert.

Kijk voor meer informatie op www.baanbrekend.nu

ANBI

Stichting Deltion College is een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat onze activiteiten een algemeen belang dienen. Lees hier meer over ANBI -gegevens