background

Opleidingsadvies

Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december kunt u bij Deltion langskomen op de Open Dagen. Deltion leidt niet alleen jongeren op, maar biedt ook veel opleidingsmogelijkheden voor volwassenen.

Overweegt u een mbo-opleiding of cursus te volgen, omdat uw werkgever dat vraagt of omdat u zelf uw horizon wilt verbreden? Ga dan in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs. Op basis van uw werkervaring, interesses en capaciteiten schetsen ze u uw mogelijkheden. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ja, ik meld me aan voor een opleidingsadviesgesprek...


Graag zien wij u aanstaande vrijdag of zaterdag op onze Open Dagen. Het is vanaf donderdag 29 november helaas niet meer mogelijk om voor deze dagen vooraf een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Er zijn echter gedurende de Open Dagen meerdere adviseurs aanwezig. U bent dus nog steeds van harte welkom om langs te komen. Misschien vragen we u een paar minuutjes te wachten, maar er is altijd iemand die u verder kan helpen. Graag tot vrijdag of zaterdag!

Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om tijdens de Open Dagen langs te komen, maar wilt u wel graag advies ontvangen over ons aanbod, neemt u dan contact op via mail, of telefonisch (038) - 850 3150.

Bij het invullen van deze gegevens ga ik akkoord met de privacyverklaring van Deltion College

Hartelijk dank voor uw aanmelding! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een opleidingsadviesgesprek.

Met vriendelijke groet,

Deltion College