Ondersteunen bij Wonen en Welbevinden

Cursus 10 weken € 1170,-

Werk je in de ondersteuning of huishouding van een zorginstelling? En wil je bewoners graag helpen bij het huishouden en hun sociale en recreatieve activiteiten? Volg dan de cursus Ondersteunen bij Wonen en Welbevindenz. Je haalt daarmee een erkend mbo-certificaat op niveau 2. 

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Start Duur Kosten
1 februari 2022
17 mei 2022
10 weken € 1170,-

Meer informatie

Over deze training

Tijdens deze cursus leer je ondersteunende vaardigheden op het gebied van huishouden, onderhoud, voeding en sociale en recreatieve activiteiten. Hierbij werk je volgens de voorschriften, procedures, richtlijnen en voorgeschreven (hulp)middelen, materialen en apparatuur van je organisatie. Je leert ruimtes op de juiste wijze inrichten en gebruiksklaar maken. Je ontvangt zorgvragers gastvrij en informeert hen. Ook leer je eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoeren en rapporteren.

Kosten

  • Trainingskosten: € 1140,- (scholing is vrijgesteld van btw)
  • Studiemateriaal: € 30,-
  • Er zijn geen extra kosten voor je examen

Studiemateriaal

Deltion Business stelt je studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. beschikbaar. Je ontvangt ze op je eerste lesdag.

Certificaat

Heb je het examen gehaald? Dan krijg je een landelijk erkend mbo-certificaat.

Wat is een mbo-certificaat?
Een mbo-certificaat bevat een deel van de kwalificatie-eisen van een mbo-opleiding. De minister van OCW stelt met een regeling vast aan welke onderdelen van een mbo-opleiding een mbo-certificaat wordt verbonden. Je mbo-certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

Doel en opzet

Past dit bij jou?

Je helpt graag een ander
Je hebt inlevingsvermogen
Je vindt het huishouden doen afwisselend werk
Je bent handig

Ook goed om te weten

Toelating

Voor deze cursus gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je werken als huishoudelijk/ondersteunend medewerker in een zorg- of welzijnsorganisatie, voor minimaal 16 uur per week. Tijdens de cursus maak je opdrachten op je werkplek, samen met een werkbegeleider.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Informatie aanvragen

Wil je de informatie over deze cursus op een later tijdstip teruglezen? We hebben de PDF al voor je klaarliggen!

Voeg PDF toe aan je favorieten