Leidinggevende Handel en Commercie

Leidinggevende Handel en Commercie

BBL Opleiding Niveau 4

Heb jij organisatietalent en ben je goed met mensen? Houd jij het overzicht en vind je het leuk om collega’s aan te sturen en te coachen? Dan is de opleiding Leidinggevende Handel en Commercie iets voor jou! Daarmee stuur je een team, afdeling of project aan. Je zorgt voor het personeelsbeleid, een goede werksfeer en optimaal teamwerk. Met deze opleiding ontwikkel je je skills en talenten écht verder.

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Leerweg Startdatum Duur Kosten
BBL 1 augustus 2023 1 jaar €654,-
+ overige kosten
BBL
Startdatum Duur Kosten
1 augustus 2023 1 jaar €654,-
+ overige kosten

Meer informatie

Kies een leerweg:

Over deze opleiding

In deze opleiding leer je over duurzaamheid, leidinggeven, project - en verandermanagement. Verder werk je aan jouw vaardigheden op het gebied van presenteren, innoveren en persoonlijk leiderschap. Je leert knelpunten en problemen te achterhalen, weet welke medewerkers en functies daarbij betrokken zijn en kunt met voorstellen komen om deze te verbeteren. Daarnaast werk je aan een actieplan voor jouw organisatie, zodat je direct aan de slag kunt met de verduurzaming van de processen op de werkvloer.

School en werk

Tijdens de opleiding ga je 1 dag per week naar school. De lessen zijn op de woensdagen op het Deltion College. Je werkt daarnaast minimaal 20 uur per week.

Kosten

  • Cursusgeld €654,- per leerjaar
  • Boeken / leermiddelen, (voor het eerste leerjaar) ongeveer € 300
  • Laptop verplicht (zelf aanschaffen)


Voor deze opleiding bestaat vanuit de overheid geen tegemoetkoming in de studiekosten. De werkgever kan in aanmerking komen voor belastingvoordeel. Op onze website vind je meer informatie over mogelijke subsidies en belastingvoordeel.

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Het opleidingsteam informeert je over de mogelijkheden bij de start van je opleiding.

Past deze opleiding bij jou?

Je bent creatief en denkt graag in praktische oplossingen
Je handelt op eigen initiatief en delegeert taken
Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen
Je bent sociaal en communicatief vaardig

Dit wordt jouw vakkenpakket

Duurzaamheid (SDG's)
Projectmanagement
Leidinggeven
Personeelsbeleid/HRM
Nederlands
Engels
Rekenen
Loopbaan / Burgerschap
Keuzedelen

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

De opleiding Sustainable Leader is een zogenoemde specialistenopleiding. Dit betekent dat jij je pas kunt aanmelden voor deze opleiding als je een van de onderstaande diploma’s hebt behaald:
  • Mbo op niveau 3
  • Mbo op niveau 4
  • Havo

Daarnaast werk je tijdens de opleiding voor minimaal 20 uur in de week bij een bedrijf of organisatie die zich met handel en commerciële doelen bezighoudt.
Lees meer over toelatingseisen en doorstroom mbo.

Kennismaking
Voldoe je aan bovengenoemde eisen, dan volgt een kennismakingsgesprek op school en bij je werkgever. Tijdens dit gesprek gaan we in op je motivatie, je kennis van de inhoud van de opleiding en je ideeën rondom je praktijkopdracht c.q. de knelpunten of problemen die binnen je werkuitvoering zich voordoen, die jij graag mee aan de slag wilt.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Vraag informatie aan

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Voeg de digifolder toe aan je favorieten (en vraag aan)