Digitale Vaardigheden in de Bouw (basis)

Cursus 5 dagdelen € 675*

In de bouwsector liggen volop kansen om door digitalisering de productiviteit van organisaties te verbeteren. Dat een werkvoorbereider op kantoor, een uitvoerder in de keet en een timmerman op de bouwplaats een andere versie van een tekening hebben, is verleden tijd. Tijdens de cursus Digitale Vaardigheden in de Bouw (basis) leer jij hoe jij informatievoorziening naar klanten en collega’s efficiënt organiseert en hoe je administratieve processen verbetert. Zo blijft er meer tijd voor bouwen over!

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Start Duur Kosten
Niveau 2 December 2021 5 dagdelen € 675*

Meer informatie

Over deze cursus

Binnen de bouw wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale tools en toepassingen. Van werken digitale planningssystemen tot vergaderen in Teams. Tijdens de cursus Digitale Vaardigheden Basis leer je omgaan met alle digitale basisprogramma’s die belangrijk zijn in jouw werk. 

Kosten*

  • De cursus kost €675 (scholing is vrijgesteld van btw)

Lees meer over mogelijke financieringen

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvang je indien van toepassing op de eerste lesdag.

Certificaat

Heb je het examen gehaald? Dan ontvang je een landelijk erkend mbo-certificaat. Een mbo-certificaat bevat een deel van de kwalificatie-eisen van een mbo-opleiding. De minister van OCW stelt met een regeling vast aan welke onderdelen van een mbo-opleiding een mbo-certificaat wordt verbonden. Een door de student behaald mbo-certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO. 

Opzet cursus

Past deze cursus bij jou?

Je werkt nauwkeurig
Je bent zelfstandig
Je bent nieuwsgierig naar (nieuwe) digitale toepassingen

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

  • Voor deelname aan deze cursus gelden er geen specifieke toelatingseisen.
     
  • Aangezien deze cursus in meer technische vakgebieden wordt aangeboden, kan het zijn dat medestudenten vanuit een ander technisch vakgebied in deze training aansluiten.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Deze cursus is ook in maatwerk. Voor contact:

Informatie aanvragen

Wil je de informatie over deze cursus op een later tijdstip teruglezen? We hebben de PDF al voor je klaarliggen!

Voeg PDF toe aan je favorieten