Praktische Vaardigheden in de Bediening

Training 6 dagdelen € 365

Wil je jouw (nieuwe) medewerkers kennis laten maken met de praktische vaardigheden voor in de bediening? Tijdens slechts 6 trainingsavonden doen zij belangrijke vaardigheden en kennis op over onderwerpen als gastbeleving, etiquette, serveren en cross- en upselling. 

Meld je nu aan
Start Duur Kosten
april 2021 6 avonden (4 uur per bijeenkomst)  € 365

Meer informatie

Over deze training

Gedurende deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Gastvrijheid en gastbeleving
  • Etiquette (houding en communicatie)
  • Verantwoord alcohol schenken (certificaat NOC-NSF)
  • Moderne serveerregels
  • Materiaal en apparatuur
  • Barista vaardigheden 
  • Klachtenbehandeling, omgaan met ontevreden gasten
  • Cross- en upselling
  • Tappen van pils en serveren van speciaalbier
  • Basis wijnkennis
  • Combinatie wijn spijs beleving

Kosten

Kosten per deelnemer bedragen €365,- voor 6 avonden incl. diner en consumptie in horecaleerbedrijf Restaurant Lokaal 038. Het diner is onderdeel van het lesprogramma.

Studiebelasting
6 avonden (4 uur per avond)
Zelfstudie: ongeveer 2 uur per week  

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvang je op de eerste lesdag.

Certificaat

De deelnemers volgen tijdens deze training het onderdeel ‘verantwoord alcohol schenken’ en ontvangen hiervoor het NOC-NSF certificaat. Hiermee mogen minderjarigen alcohol schenken in de horeca.

Opzet training

Past deze training bij jou?

Je werkt graag met je handen
Je bent servicegericht
Je kunt goed omgaan met mensen
Je bent flexibel en kunt netjes werken

Ook goed om te weten

Toelating

Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Deze opleiding is ook in maatwerk. Voor contact:

Informatie aanvragen

Wil je de informatie over deze training op een later tijdstip teruglezen? We hebben de PDF al voor je klaarliggen!

Voeg PDF toe aan je favorieten