Zwolle,
03
juni
2019
|
15:46
Europe/Amsterdam

PROTO: Art & Design event in de binnenstad van Zwolle

Van 28 juni t/m 7 juli vindt voor de tweede keer in de binnenstad van Zwolle op verschillende locaties PROTO plaats. Een tiendaags Art & Design event waarin getalenteerde afstuderende mbo- en hbo-studenten en professionals in de kunst, cultuur en vormgeving hun werk laten zien. Verspreid over verschillende locaties door Zwolle zijn er tentoonstellingen, modeshows, workshops, lezingen en andere festiviteiten.

Op zaterdag 29 juni verzorgen Deltionstudenten van de opleidingen Mode/maat, Junior Stylist en Junior Productmanager Fashion twee modeshows op het Broerenkerkplein. Op hetzelfde podium treden die middag studenten op van de opleiding Artiest Muzikant. Studenten Mediavormgeving, Fotografie, Interieuradvies en Meubel- & Houttechniek exposeren tijdens PROTO met hun werk in glazen containers op verschillende locaties in de binnenstad en in Galerie Het Langhuis.

PROTO is gratis toegankelijk en in het bijzonder interessant voor leerlingen die volgend jaar bij een van de deelnemende opleidingen gaan starten. Kijk voor het programma en locatie op de website van PROTO.