Zwolle,
15
januari
2019
|
10:31
Europe/Amsterdam

Intensieve samenwerking TUI en Deltion College

Reisorganisatie TUI en het Deltion College in Zwolle gaan intensief samenwerken om studenten Luchtvaartdienstverlener en Travel & Hospitality nog beter voor te bereiden op een carrière in de reisbranche. Daarvoor hebben beide partijen 14 januari een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Naast het Deltion College gaan ook het Albeda College Rotterdam en het Schiphol College Amsterdam eenzelfde samenwerking aan met TUI.

Kwaliteit opleidingen
Het Deltion College biedt toekomstbestendig, kwalitatief hoogwaardig en praktijkgericht mbo-onderwijs aan jongeren die zich voorbereiden op een plek op de arbeidsmarkt. Een intensieve samenwerking met onderwijspartners en professionals vanuit het werkveld is hierbij cruciaal. Als marktleider in de Nederlandse reisbranche onderkent TUI het belang van een goede praktijkgerichte opleiding. Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Aandacht voor studenten, onze toekomstige collega’s, vind ik van groot belang. Daar waar wij als TUI al kunnen bijdragen aan de opleiding om die perfect aan te laten sluiten op hun latere carrière, gaan wij met de juiste partijen een intensieve samenwerking aan. Deze opleidingen staan voor kwaliteit en daarom ben ik trots op deze samenwerking.”

Goed arbeidsperspectief
Zowel de opleidingen Luchtvaartdienstverlener en Travel & Hospitality, als TUI als grootste reisorganisatie in Nederland, zijn gebaat bij een nauwere samenwerking. Aan deze samenwerking wordt invulling gegeven op diverse vlakken. Zo zijn er afspraken over praktijktoetsen, gastcolleges, stageplaatsen en input en advies voor branche-gerelateerde vakken. Ook worden mogelijkheden voor internationale stages bekeken en worden er diverse nieuwe en innovatieve vormen van onderwijs verkend en opgestart. Angela Elting en Monique Volkers, beide opleidingsmanager Deltion College; ‘’Deze samenwerking is zeer praktijkgericht en biedt onze studenten een unieke kijk achter de schermen bij één van de grootste werkgevers in de reisbranche. Door samen de werknemers van de toekomst op te leiden bieden we onze studenten kwalitatief een nog betere opleiding en goede kansen op de arbeidsmarkt.’’

Informatieavond
Voor meer informatie over deze samenwerking of de opleidingen Luchtvaartdienstverlener en Travel & Hospitality organiseert het Deltion College een informatieavond op maandag 21 januari van 17.00 – 20.30 uur.