17 juni: Informatieavond

Samenvatting

Op maandag 17 juni van 17.00 - 20.30 uur vindt de informatieavond plaats op het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. 

 

Tijdens deze informatieavond kun je jouw vragen stellen aan de leraren en studenten. Alle opleidingen staan op één plein, zodat je gelijk kunt zien, waar je allemaal uit kunt kiezen. De gebouwen in de school zijn verder niet open. Wil je toch een kijkje nemen in het gebouw van de opleiding? Vraag dit dan even aan de leraar. 

Sterke Punten Sessie 
Weet je van jezelf nog niet zo goed wat je sterke punten zijn? En welke opleiding echt bij je past? Kom dan op onze informatieavond naar de Sterke Punten Sessie! Onze professionals van het Studenten SuccesCentrum helpen je graag verder. De rondes zijn om 17.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur. 

Volwassenen welkom
Ook deze avond zijn volwassenen welkom om informatie in te winnen rond leven lang ontwikkelen. Wil je je laten bijscholen op jouw vakgebied? Of een carriereswitch maken? Deltion biedt hier diverse mogelijkheden voor aan. Denk bijvoorbeeld aan een vakgerichte cursus of een opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Tijd: 17.00 - 20.30 uur
Locatie: Mozartlaan 15 in Zwolle

 

 

Lukt het je niet om je vooraf aan te melden? Kom dan gewoon langs!

download
Opendag deltion 2018 1

Volwassenenonderwijs

24
juli
2019
| 08:30 Europe/Amsterdam
Haar meisjesdroom was kraamverzorgster worden en wie weet komt dat er nog eens van. Maar voorlopig ontwikkelt Aaltje Krale-Mulder (39) zich met veel plezier in het werken met peuters.
24
juli
2019
| 08:29 Europe/Amsterdam
Na vijf jaar in de bediening kreeg Kyla van der Kerff (25) de vraag of ze het leuk zou vinden om kok te worden. Enthousiast ging ze de uitdaging aan. Onder de voorwaarde dat ze ook een koksopleiding mocht doen.
24
juli
2019
| 08:28 Europe/Amsterdam
Hij maakte zijn opleiding niet af en kreeg daar al snel spijt van. Maar Johnny Lenten (28) legde zich niet neer bij zijn eerdere keuzes. Inmiddels werkt hij als teamleider en is hij op weg naar een diploma Logistiek Supervisor.