Zwolle,
17
april
2019
|
11:00
Europe/Amsterdam

Djopzz bedankt flexmedewerkers: Deltionstudenten Manager Transport en Logistiek brengen paasbroden

Samenvatting

De deurbel gaat en je opent de voordeur: Enthousiaste studenten van de opleiding Manager Transport & Logistiek van het Deltion College staan voor de deur: “Alsjeblieft! Een heerlijk paasbrood van Djopzz. Bedankt voor je inzet en alvast fijne paasdagen”.
Zo bedankt Djopzz de aankomende dagen al haar flexmedewerkers. Een bedankje voor hun inzet, betrokkenheid en vooral een bedankje voor de behaalde resultaten.

Djopzz schenkt al haar 1.200 flexmedewerkers een paasbrood voor Pasen. Voor de verspreiding in regio Zwolle zijn ze de samenwerking aangegaan met het Deltion College. Derdejaars studenten van de opleiding Manager Transport en Logistiek gaan woensdag 17 en donderdag 18 april bijna 300 paasbroden bezorgen! Studenten uit het eerste en tweede jaar van de opleiding hebben geholpen met de voorbereidingen.

Roos Blomenkamp intercedent bij Djopzz;met de paasdagen in het vooruitzicht is dit een mooi moment om onze waardering te laten blijken voor de inzet en flexibiliteit van onze flexmedewerkers. Het is belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en daar zetten we ons graag voor in. Met persoonlijke aandacht streven wij er naar om een goede bemiddelaar te zijn tussen mens en baan”.

Marleen Pathuis, leraar Transport en Logistiek Deltion: ‘Voor onze studenten zijn praktijkopdrachten als deze, ontzettend waardevol. In schoolopdrachten kunnen we een hoop simuleren, maar toch ontbreekt dan eigenlijk de ‘last mile’. Die ‘last mile’ in een opdracht, is bijvoorbeeld dat er echt iemand is die op je rekent, een klant die afhankelijk van je is. In een praktijkopdracht als deze, wordt dat werkelijkheid.’

Djopzz en het Deltion College zijn geen vreemde van elkaar, Djopzz heeft de afgelopen jaren meerdere werk/leertrajecten afgenomen bij het Deltion College.

Roos Blomenkamp intercedent bij Djopzz; “wij vinden het belangrijk om de samenwerking op te zoeken met één van onze partners. We zijn regelmatig in gesprek met Deltion en faciliteren samen werk-/leertrajecten.We moesten ook direct aan Deltion denken en de opleiding Transport en Logistiek. Hoe mooi is het dat de leerlingen praktijkervaring kunnen opdoen en wij op deze manier onze medewerkers in het zonnetje kunnen zetten. En zeg nou zelf waarom moeilijk doen als het samen kan”.

Momenteel volgen verschillende medewerkers van Djopzz de bbl-opleiding Meewerkend Leidinggevende Algemeen Schoonmaakonderhoud. Deze medewerkers gaan één dag in de week naar school en werken vier dagen in de week bij Djopzz! Medewerkers van Djopzz die zich een leven lang blijven ontwikkelen!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Marleen Pathuis | Leraar Manager Transport & Logistiek | 06 42 36 29 08
Roos Blomenkamp | Intercedent Djopzz | 06 41 33 03 91