Zwolle,
19
maart
2019
|
13:30
Europe/Amsterdam

Dag van de Robotica: 18 april. Met gastsprekers...

Samenvatting

Na de ‘Save-the-date’ meldden zich al een groot aantal mensen aan voor de Dag van de Industriële Robotica. Ondernemers, bestuurders, beleidsmakers en leraren die gericht zijn op de toekomst! U komt toch ook?


 

Bent u binnen uw organisatie al bezig met robotica en wilt u zich daar verder in ontwikkelen? Overweegt u om de eerste stappen te zetten in industriële automatisering en robotica en wilt u in contact komen met ervaringsdeskundigen? Of wilt u zichzelf of uw personeel laten bijscholen of omscholen? Op 18 april bieden we u een middag vol ervaringsverhalen, gastlessen én presentaties over nieuwe opleidingsmogelijkheden in Industriële Robotica voor mbo, ad en hbo (deeltijd).

Daarnaast geven we twee gerenommeerde gastsprekers het woord. Zo vertelt Rob Herber, Hoofd Training & Development a.i. van VDL Nedcar over hoe VDL samen met partners effectief opleidt en ontwikkelt in industriële robotica.

Als klap op de vuurpijl schetst Ruud Veltenaar, filosoof, trendwatcher en TEDx spreker een helder en boeiend beeld van de technologische en sociale ontwikkelingen en zet hij uongetwijfeld aan het denken over hoe u binnen uw eigen organisatie in deze turbulente tijden het verschil kan blijven maken.

Wij beloven u een middag met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat. Graag tot ziens op 18 april!