Zwolle,
10
september
2018
|
13:30
Europe/Amsterdam

Bezoek het Deltion College tijdens de Elektro en Installatie Vakbeurs

Tijdens de Week van de Installateur wordt de Elektro en Installatie Vakbeurs in Hardenberg gehouden. Deze week heeft als doel om de onschatbare waarde van de installateur te etaleren. Kom een kijkje nemen in de toekomst van deze beroepsgroep en laat je vrijblijvend adviseren door het Deltion College over onderwerpen als persoonlijke ontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden, carrièrekansen en vraag en aanbod in de markt. De Elektro en Installatie vakbeurs is van 11 t/m 13 september.

Elektro en Installatie
De versmelting tussen de W- en de E-Installateur is één van de thema’s waar veel aandacht aan wordt geschonken. Mede hierdoor wordt zowel de Elektro als de Installatie vakbeurs tegelijk gehouden. Dit geeft niet alleen de exposanten, maar ook de bezoekers de mogelijkheid om naast schakel- en contactmateriaal, automatiseringssystemen, verlichting en beveiligingssystemen ook de nieuwe trends op het gebied van leidingsystemen, lucht- en waterbehandeling, (warmte)pompen en sanitair te ontdekken!

Bestel vandaag nog tickets via de site van Elektro en Installatie vakbeurs Hardenberg, klik hier. 

Voor meer informatie over het Deltion College als opleidings- en kennisinstituut voor Techniek, neem dan contact op met Bas de Koekoek / [email protected] / +31388534287