background

Design, Media & ICT

Media & Vormgeving

De media- en vormgevingssector is erg breed. Het zijn niet alleen ontwerp- en reclamebureaus, maar ook pr-afdelingen van grote bedrijven. Als AV-specialist werk je bij audiovisuele bedrijven die uitzendingen maken voor televisie, radio en internet of producties voor hotels, congrescentra en evenementen. Als fotograaf leg jij de wereld vast in beeld. Je werkt meestal in opdracht van een opdrachtgever.

Kies je voor een baan in deze sector, dan vorm je het creatieve brein achter veel producten en is geen dag hetzelfde. Van apps, websites, animaties, foto’s, video’s tot huisstijlen. Bij het ontwikkelen van deze producten maak je gebruik van de nieuwste technieken. Het is dan ook belangrijk dat je voortdurend op de hoogte bent van de trends.

Vind jij het leuk dat jouw werk zichtbaar is voor het grote publiek? Kies dan voor een opleiding in de richting mediavormgeving, fotografie & video!

Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt.

De opleidingLeerweg / Niveau
Mediavormgeverbol - niveau 4
AV-Specialist bol - niveau 4
Fotograafbol - niveau 4
movie

Menno,Student

‘Tijdens mijn stage kwam ik bij een vormgevingsstudio terecht en dat vond ik heel interessant! Ik heb meegedaan aan een ontwerpwedstrijd van Monuta. Daarvoor heb ik een rouwzegel ontworpen waarmee ik landelijk bij de beste drie ben geëindigd.’