background
Waarom Deltion?

Praktisch onderwijs, ook buiten de school

foto7460.jpg

Kies je voor de opleidingen van Toerisme & Recreatie dan kies je voor praktisch onderwijs, op de campus maar ook buiten de school! Zo ga je tijdens de opleiding meerdere malen op excursie. Als student organiseer je de excursie zelf. Op die manier doe je zoveel mogelijk praktijkervaring op. Je verzorgt ook zelf de reisbegeleiding tijdens de excursie.

De arbeidsmarkt
Wil je weten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn met deze opleiding? Bekijk dan dit filmpje van Reiswerk.

Excursies en stage
Vaak bevindt de werkplek zich ook buiten de Nederlandse grenzen. Om mensen een goed advies te kunnen geven moet je veel weten over reizen. Daarom ga je bij Deltion meerdere malen op excursie/reis. Als student organiseer je de excursie zelf.

Je ervaart wat het is om een reis te organiseren en wat daarbij komt kijken. Hoe stel je een reis samen en waarmee moet je rekening houden?

Er zijn meerdere excursies per jaar. Er zijn sportieve excursies waarvoor je bijvoorbeeld een kanotocht organiseert. Of je bezoekt met elkaar een stad in het binnen- of buitenland. Een excursie kan een dag duren maar ook een week. Alles is mogelijk, zoals een studiereis naar Italië of een praktijkstage in Duitsland.