background
Waarom Deltion?

Veel persoonlijke begeleiding

mbo.jpg

Kies je voor de opleidingen van Toerisme & Recreatie dan kies je voor een goede begeleiding en een heldere onderwijsstructuur!

Als student wil je weten wat er wanneer van je wordt verwacht en wat je te doen staat. Daarom hebben we een duidelijke jaarplanning en is er veel persoonlijk contact met leraren. We werken veel met boeken en bieden een goede mix tussen leraargebonden lesuren en praktijkdagen.

Een onafhankelijk landelijk onderzoek onder studenten wijst uit dat onze studentenbegeleiding bovengemiddeld wordt gewaardeerd.
Meer redenen om voor Deltion te kiezen

toerisme.jpg

Contacten werkveld

Deltion heeft diverse contacten met bedrijven in de regio, in Nederland en zelfs in het buitenland, waaronder Duitsland, Spanje en China. Door deze contacten hebben we veel goede stageplekken. Het bedrijfsleven kijkt mee bij de intake van nieuwe studenten, het onderwijsprogramma en de examinering, waardoor de opleiding aansluit bij de wensen van de bedrijven waar je later gaat werken.

recreatie 4.jpg

Buitenlocatie Summercamp Heino

Volg je de opleiding Recreatie dan heb je lessen bij Summercamp Heino, het grootste Summercamp van Nederland. Een uitstekende locatie waar je in de praktijk kan leren. Bos, water en alle andere faciliteiten die bij een recreatiepark horen zijn aanwezig.