background
Waarom Deltion?

Hajar is Deltionster

hajar Abdal.jpg

Woensdag 26 januari 2011 trokken 75 deelnemers van 8 ROC’s uit het hele land naar Zwolle om te strijden voor een plaats op het podium. Deelnemers konden zich aanmelden op recreatief- en competitief niveau. Daarnaast werd gestreden om de trofee van beste ROC.

Hajar (student S&B, mede-organisator NK 2011) kijkt tevreden terug op het evenement: 'De organisatie verliep goed, samen met TafelTennis vereniging Zwolle is het tot een succesvol toernooi gekomen. De deelnemers waren erg tevreden en ze hadden veel positieve reactie over de organisatie.  Het volgende jaar word zeker opnieuw georganiseerd door Deltion College’. Deltion College organiseerde al drie keer eerder dit kampioenschap voor jonge talenten in de tafeltennissport.

In januari 2010 won Hajar Abdal zelf het NK Tafeltennis. Om die reden staat hij nu ook op de Wall of Fame, onze eigen sterrenboulevard waarin Deltion talenten voor altijd worden vastgelegd. Hajar: 'Ik vind het een eer om op de Wall of Fame te staan met mijn eerste prijs op het NK Tafeltennis.'