background
Waarom Deltion?

Deltion haar eigen restaurants

Horeca restaurant Guillaume

Als je kiest voor één de opleidingen van Horeca & Dienstverlening dan ga je werken in het Horeca Leerbedrijf. Je leert hier hoe je bijvoorbeeld met gasten om gaat, leiding moet geven en samen te werken. Dat is niet alleen belangrijk om te weten als je in de horeca aan de slag gaat maar ook als steward of  verkoper reizen.

Als student  van één van de  horeca opleidingen (van BOL 2 t/m BOL 4 ) ben je op verschillende afdelingen werkzaam en ga je ook in de keuken aan de slag. Hier leer je natuurlijk hoe je de gerechten bereid maar ook hoe je deze het mooiste presenteert aan de gast.  Onder leiding van een niveau 4 student stel je een menu samen. Daarbij denk je na over streek-, seizoensprodukten en eventuele themaweken.

In je derde studiejaar heb je de dagelijkse leiding op de afdeling en begeleidt en coach je de studenten van leerjaar één en twee. Je hebt de leiding over operationele zaken,  de back-office en je voert functioneringsgesprekken met de eerste- en tweedejaars.

Het Horeca Leerbedrijf bestaat uit;

  • Restaurant Guillaume
  • Grand Café Amadeus
  • Café Plein 15

Meer redenen om voor Deltion te kiezen

20090310-F9FS0944.jpg

Oriëntatiejaar horeca niveau 4

Kies je voor een horecaopleiding op niveau 4 bij Deltion, dan start je met een oriëntatiejaar Manager/Ondernemer Horeca. Je doorloopt dan het reguliere programma dat voor alle studenten hetzelfde is. Mede via interne en externe stages kun je in alle rust bekijken wat jou wel en niet ligt. Vanaf het tweede studiejaar specialiseer je je in de uitstroomrichtingen Hotelschool , International Hospitality Studies of Manager Fastservice / McDonald’s Management Class.