background
Waarom Deltion?

Show jouw ontwerp op je eigen modeshow

Modeshow_resize.jpg

Show jouw ontwerp op je eigen modeshow

Als je in het mbo gaat studeren, krijg je veel onderwijs in de praktijk. Daar leer je het vak door te doen. Deltion geeft je daarom regelmatig de mogelijkheid om zelf evenementen te organiseren.

Een goed voorbeeld van een project waar je leert in de praktijk is de modeshow van de opleidingenJunior Stylist, Junior Productmanager Fashion en Medewerker Mode/Maatkleding. Elk jaar organiseren de studenten van deze opleidingen een show waarin ze hun eigen ontwerpen tonen aan medestudenten, stagebedrijven, familie en andere belangstellenden. De show wordt geproduceerd in samenwerking met andere opleidingen als Grafische Vormgeving of Podiumtechniek.

Elke modeshow heeft een eigen thema. De studenten laten zien dat ze klaar zijn voor het vak door op basis van dit thema hun eigen creaties te maken. Ze leren hiermee omgaan met vormen, stoffen, kleuren en naaitechnieken.

De modeshow is een belangrijke onderdeel van de modeopleidingen. En voor jou een kans om je kennis en ervaring te vergroten, en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten!


Meer redenen om voor Deltion te kiezen

Diploma460.jpg

Extra Detex diploma

Naast je diploma van Deltion haal je een extra diploma ongeacht welke modeopleiding je volgt. Dit is een erkend diploma van het modebranche-instituut Detex wat extra gewaardeerd wordt in de branche.