background
Waarom Deltion?

Sneller door naar het HBO bij Deltion

pre-hbo-traject.jpg

Sneller door naar het HBO bij Deltion

Werkgevers vragen steeds meer kennis en ervaring van hun (toekomstige) medewerkers. Die kennis doe je onder andere op wanneer je doorstudeert aan een hbo-opleiding. Deltion wil je dat graag makkelijker maken, en heeft daarom pre-hbo-trajecten ontwikkeld. Door afspraken te maken met Hogeschool Windesheim en Stenden Hogeschool wordt doorstuderen eenvoudiger en aantrekkelijker.

Het pre-hbo-traject start, afhankelijk van de hogeschool waar je doorstudeert, in het tweede of derde jaar van je opleiding. Je volgt dan extra lessen op het Deltion College of op de hogeschool en bereid je zo voor op je hbo-studie. Het grote voordeel van dit traject is dat je bij je inschrijving voor een vervolgstudie een vrijstelling van een jaar krijgt. Eén jaar studie ingehaald dus. De pre-hbo-trajecten kosten geen extra lesgeld, maar meestal wel extra boekengeld en examengeld. 

De pre-hbo-trajecten zijn toegankelijk voor studenten die een niveau 4-opleiding volgen binnen Bedrijfsadministratie, Juridisch, Marketing & Communicatie, Bank & Verzekeringen, Internationale Handel & Groothandel, International Business Studies of Handel & Ondernemen. In principe kan elke student aan deze opleidingen zich inschrijven voor traject. Er wordt wel van je verwacht dat je extra tijd en energie in je studie steekt.

Heb je interesse in doorstuderen? Ga dan naar ‘Doorstuderen na je MBO-opleiding?’ op deltion.nl. Je vindt daar onder andere een overzicht van vervolgopleidingen.


Meer redenen om voor Deltion te kiezen

_MG_1372ec460.jpg

Overdag werken en ’s avonds je diploma halen

Overdag werken en ’s avonds je diploma halen