background

Ondernemerschap bij Deltion

Wil jij werken aan je ondernemersvaardigheden? Ben je onlangs een eigen bedrijf gestart of van plan een eigen bedrijf te starten? Dan ben je bij Deltion aan het juiste adres! We bieden verschillende programma’s die jou voorbereiden op en helpen bij het ondernemerschap. Deze programma’s volg je binnen of buiten de door jouw gekozen opleiding.

De Ondernemersscan

Wil jij in de toekomst graag aan de slag als ondernemer? Of heb je concrete plannen, maar weet je niet hoe je verder moet? Doe dan de Deltion Ondernemersscan. De Ondernemersscan geeft je direct inzicht in jouw eigenschappen en kwaliteiten die van belang zijn bij het ondernemen. In een aanvullend coaching gesprek bespreken we jouw persoonlijke resultaten en de vervolgstappen. Lees hier meer over de ondernemersscan.

CE Ondernemerschap

Wil jij verder met ondernemerschap, maar beschik je nog niet over voldoende kennis? Dan kun je naast jouw opleiding het CE Ondernemerschap volgen. Tijdens de CE Ondernemerschap komen alle onderdelen aan bod die je nodig hebt om een eigen onderneming te starten en te runnen. Klik hier voor meer informatie over CE Ondernemerscan.

Ondernemingsplan Coach

Heb jij een concreet idee en wil je direct aan de slag met het opstellen van je ondernemingsplan? Dat kan. We hebben contact met diverse coaches uit het bedrijfsleven die jouw graag verder helpen. Zij kunnen je antwoord geven op jouw vragen en meelezen met jouw plan. Lees hier meer over het coachen van je ondernemingsplan.

Meer weten?

Wil je meer weten over ondernemerschap bij Deltion? Lees hier meer of mail naar [email protected].