Opleidingen & trainingen

De horeca heeft een groot tekort aan goed opgeleide medewerkers. Het Deltion College biedt naast mbo-opleidingen verschillende trainingen en (kortdurende) scholingstrajecten voor professionals die leiden tot erkende certificaten of door de branche erkende SVH-diploma’s.

Leergang Aankomend Kok

Wilt u snel aan de slag als aankomend kok maar heeft u geen of weinig ervaring?

Heeft u als ondernemer op korte termijn behoefte aan uitbreiding van de keukenploeg? Wilt u medewerkers nog voor de zomer de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Kies dan de Leergang Aankomend Kok! Met deze leergang leert u/uw medewerker in twaalf wekelijkse lesdagen alle essentiële basisvaardigheden van een aankomend kok en bent u direct inzetbaar in de professionele keuken.

Startdatum 25 of 26 februari 2019, aanmelden kan tot 11 februari (vol = vol)

Meer weten of direct aanmelden?

Ga dan naar de Leergang aankomend kok.

Bij succesvolle afronding van de leergang ontvangt u een certificaat en kunt u aan de slag als aankomend kok of (na de zomer) doorstromen in de SVH-brancheopleiding tot Basiskok en Zelfstandig Werkend Kok of een mbo-opleiding (Zelfstandig Werkend) Kok op niveau 2 of 3.

SVH Brancheopleidingen

Naast de mbo-opleidingen voor keuken biedt het Deltion College de brancheopleidingen Basiskok en Zelfstandig Werkend Kok. In tegensteling tot de mbo-opleidingen volgt u hierbij geen generieke vakken, waardoor u binnen acht maanden een door de branche erkend SVH-diploma kunt behalen.

Trainingen

Voor professionals die al werkzaam zijn in de horeca bieden we verdiepende trainingen, waardoor u nog meer uit uzelf en/of uw medewerkers haalt.

Mbo-opleidingen

Het Deltion College biedt mbo-opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Deze horeca opleidingen volgt u via een BBL-traject; hierbij gaat u per week vier dagen aan het werk bij een erkend leerbedrijf en een dag naar school. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan vakkennis en -vaardigheden. Tevens krijgt u les in de generieke vakken Nederlands, rekenen, Engels en loopbaan & burgerschap.

Afhankelijk van uw vooropleiding en ervaring kunt u in een tot drie jaar een door de overheid erkend mbo-diploma halen.

Voor werkgevers die hun medewerkers scholen via een BBL-traject bestaan verschillende fiscale regelingen en subsidies. Klik hier voor een overzicht.

Meer weten?

Meer weten over brancheopleidingen en trainingen voor horeca professionals?

Neem dan contact op Matthijs de Jonge, accountmanager Deltion College
[email protected], 06-54160774

Voor meer informatie over de mbo-opleidingen kunt u contact opnemen met het Studenten SuccesCentrum, telefoon (038) 850 30 00 of email [email protected]@deltion.nl