Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Samenwerken met het bedrijfsleven, dat is voor het Deltion College zeer belangrijk. Die samenwerking met onze leer- en stagebedrijven hebben we ook al jaren. Deltion College heeft binnen het samenwerkingsverband HorecaVakPunt altijd een kartrekkersrol vervuld en zal dat ook blijven doen.

We gaan echter een stapje verder. Niet alleen omdat wij opleiden voor het bedrijfsleven en ons onderwijsprogramma graag willen afstemmen op dat toekomstige werkveld van onze studenten, maar ook omdat we denken dat we van het bedrijfsleven kunnen leren en het bedrijfsleven van ons! 

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting, door het verzorgen van opleidingen en trainingen voor het bedrijfsleven, het verzorgen van mystery bezoeken bij uw organisatie, maar ook door u te vragen onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak. Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Agenda
• meer