Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Wilt u ook graag investeringen in talent?

Het Deltion College biedt opleidingen en trainingen voor de werknemers van de toekomst en voor professionals die al werkzaam zijn in de branche.

Samen met het werkveld verzorgen we door de overheid erkende mbo-opleidingen en door de branche erkende bij- en omscholingstrajecten.

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting. Het Deltion College verzorgt opleidingen en trainingen voor jongeren en professionals, maar nodigen u ook van harte uit om onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak.

Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Nieuws

Eerste groep studenten SVH brancheopleidingen nemen diploma in ontvangst op het Deltion College

De eerste groep studenten die de SVH brancheopleidingen Basiskok en Zelfstandig Werkend Kok op het Deltion College hebben gevolgd, namen vorige week hun diploma in ontvangst. In totaal kregen 15 studenten een diploma.


Inschrijven voor SVH Brancheopleidingen weer mogelijk!

Beschik jij over een medewerker die al een geruime tijd in de keuken werkt en verder wil groeien? Of over een medewerker die vanuit de bediening graag de stap willen maken naar de keuken? Kies dan voor één van onze SVH Brancheopleidingen! Binnen 8 maanden beschikt jouw medewerker over een erkend SVH-branchediploma.


Hilton Class nummer 12 is gestart

Deze maand is alweer de 12de Hilton Class van start gegaan. Tijdens een feestelijke kick-off bij Hilton Soestduinen, samen met circa 20 studenten van de opleiding International Hospitality Studies, hun ouders, begeleiders vanuit Deltion en HR managers van Hilton Nederland, is de start van deze Hilton Class officieel ingeluid.


Gezocht: examinatoren praktijkexamens

De Horeca Vakopleidingen van Deltion zijn op zoek naar horeca professionals die het leuk vinden om onze praktijkexamen te komen examineren. Wil jij graag jouw (horeca) kennis toepassen binnen ons onderwijs en heb je interesse? Stuur dan een mail naar: [email protected]


• meer