Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Wilt u ook graag investeringen in talent?

Het Deltion College biedt opleidingen en trainingen voor de werknemers van de toekomst en voor professionals die al werkzaam zijn in de branche.

Samen met het werkveld verzorgen we door de overheid erkende mbo-opleidingen en door de branche erkende bij- en omscholingstrajecten.

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting. Het Deltion College verzorgt opleidingen en trainingen voor jongeren en professionals, maar nodigen u ook van harte uit om onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak.

Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Nieuws

Nieuwe menukaarten voor onze horecaleerbedrijven!

De vogels fluiten, de bloemetjes zijn in bloei en de zomertijd is weer ingegaan. Je kunt aan alles merken dat het lente is. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie en daarom hebben we voor onze gasten weer de lekkerste menukaarten samengesteld! De gerechten op de nieuwe menukaarten worden vanaf 6 mei geserveerd in onze horecaleerbedrijven Restaurant Lokaal 038 en Grand Café Amadeus.


Eerste deelnemers brancheopleidingen kok bijna op voor examen

In september 2018 zijn ruim 15 deelnemers van start gegaan met de brancheopleidingen kok. Eind mei is het voor hen, na 25 lessen, tijd voor het examen.


Terugblik leermeesteroverleggen februari

Eind februari vonden er twee goed bezochte leermeersteroverleggen plaats voor de leermeesters van de Horeca Vakopleidingen.

Maandag 25 februari waren we te gast bij de Hanos en kregen we een presentatie over het klaverrund en het wolvarken door Maarten Jansen van de Mangalicahof en Van der Zee slagerijen. Op dinsdag 26 februari vond het overleg plaats op het Deltion College. Hier hadden we aansluitend een presentatie en proeverij van Hollandse Eaux de Vie verzorgd door Peter Verhage van Verhage Fruit. Kortom, wederom weer twee succesvolle overleggen!


Save the date: 20 mei - Kennissessie HorecaVakPunt

Op maandag 20 mei organiseert het HorecaVakPunt een kennissessie. Als horecaondernemer bent u van harte welkom!


• meer