Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Wilt u ook graag investeringen in talent?

Het Deltion College biedt opleidingen en trainingen voor de werknemers van de toekomst en voor professionals die al werkzaam zijn in de branche.

Samen met het werkveld verzorgen we door de overheid erkende mbo-opleidingen en door de branche erkende bij- en omscholingstrajecten.

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting. Het Deltion College verzorgt opleidingen en trainingen voor jongeren en professionals, maar nodigen u ook van harte uit om onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak.

Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Nieuws


NIEUW! Leergang Aankomend Kok

Zowel landelijk als in de Regio Zwolle heeft de horeca een groot tekort aan goed opgeleide koks. Het Deltion College biedt meerdere scholingstrajecten voor onervaren keukenmedewerkers die als kok willen starten en/of professionals die als kok willen doorgroeien.


5 februari: KHN Deltion & Co Ondernemersevent

In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland Regio Overijssel organiseert het Deltion College op dinsdag 5 februari de eerste editie van het KHN Deltion & Co Ondernemersevent.


Eerste editie Stagefestival een groot succes!

Op 7 november jl. vond het eerste Stagefestival plaats. Het Stagefestival is in het leven geroepen om regionale bedrijven zich te laten presenteren aan studenten van de horecavakopleidingen, opleiding facilitaire dienstverlening en de middelbare hotelschool.


• meer