Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Wilt u ook graag investeringen in talent?

Het Deltion College biedt opleidingen en trainingen voor de werknemers van de toekomst en voor professionals die al werkzaam zijn in de branche.

Samen met het werkveld verzorgen we door de overheid erkende mbo-opleidingen en door de branche erkende bij- en omscholingstrajecten.

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting. Het Deltion College verzorgt opleidingen en trainingen voor jongeren en professionals, maar nodigen u ook van harte uit om onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak.

Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Nieuws

Eerste klas opleiding Restaurantmanager gaat van start

Met ingang van dit schooljaar gaat de eerste klas van de nieuwe opleiding Restaurantmanager van start. Deze klas bestaat uit 25 studenten met ieder een passie voor horeca en de ambitie om zelf een eigen restaurant, brasserie of (grand)café te starten. De opleiding is in nauwe samenwerking met de regionale horecabedrijven McDonald’s Heerde, Kampen & Zwolle, Van Der Valk Zwolle, De Beren restaurants, Lumen Hotel en Events en Albron Centerparcs ontwikkeld.
• meer