Horeca, Bakkerij en Toerisme bij Deltion

BPV Downloads

Wilt u ook graag investeringen in talent?

Het Deltion College biedt opleidingen en trainingen voor de werknemers van de toekomst en voor professionals die al werkzaam zijn in de branche.

Samen met het werkveld verzorgen we door de overheid erkende mbo-opleidingen en door de branche erkende bij- en omscholingstrajecten.

We gaan voor wederzijdse kennisvergroting. Het Deltion College verzorgt opleidingen en trainingen voor jongeren en professionals, maar nodigen u ook van harte uit om onze studenten te vertellen over uw kennis en passie voor het vak.

Door kennis te delen vergroten we onze kracht in het onderwijs en in het werkveld.

Natuurlijk verwelkomen we u ook graag in onze leerbedrijven voor een lunch, een diner of een borrel. Dan kunt u gelijk zien hoe bij ons opleiden in de praktijk eraan toe gaat!

Nieuws

Trainingen voor leermeesters

Als leermeester werk je voornamelijk met pubers. Wil jij leren hoe je (nog) beter om kunt gaan met deze pubers en hoe het puberbrein in elkaar steekt? Of wil je alles leren over hoe je in de praktijk het beste om kunt gaan met studenten met gedragsproblematiek? Schrijf je dan nu in voor één van onze leermeestertraingen!


Leerzame introductieweek voor studenten Horeca Vakopleidingen

Tijdens de introductieweek van 28 t/m 30 augustus brachten de eerstejaars studenten van de Horeca Vakopleidingen een bezoek aan diverse horecabedrijven uit de regio. Daarnaast werden er ook diverse interessante workshops voor hen georganiseerd.


Leermeester overleggen 2018-2019

De Horeca Vakopleidingen organiseren ook dit schooljaar diverse leermeester overleggen. Tijdens deze overleggen willen we u als leermeester informeren over de laatste ontwikkelingen m.b.t. onze opleidingen en de beoordeling van uw student(en).


Save the date! 12 november Achterbanvergadering Horecavakpunt Drenthe

De horecaopleidingen van het Deltion College participeren in HorecaVakPunt Drenthe, omdat er een aanzienlijk aantal leerlingen en stagiaires werkt in Drentse horecabedrijven. Voor alle leerbedrijven in Drenthe organiseert HorecaVakPunt (HVP) Drenthe op 12 november van 10.00 tot 13.30 uur een inspiratiesessie.


• meer