/xmlpages/tan/

Genieten is al duur genoeg! Bespaar met de D-card

Je hebt niet alleen binnen de Campus veel aan jouw toegangspas de D-card! Zodra je buiten de school bent verandert je D-card in een kortingspas in verschillende winkels, cafeetjes, restaurants en uitgaansgelegenheden in Zwolle en omgeving.

Ga binnenkort los tijdens een concert of feest in Hedon Zwolle. Heb je meer zin in een voorstelling? Bezoek dan diverse voorstellingen bij de Zwolse Theaters.
Is het een keer een druilerige zondagmiddag? Ga dan lekker met je vrienden, kinderen en/of familie eten bij McDonalds Heerde, Zwolle of Kampen! En ben je de dag na een feestje niet zo fit? Koop dan een gezonde smoothie bij Smooth Fruit Therapy in Zwolle!

Tijd voor een nieuwe look? Ga dan voor een nieuw kapsel bij HairToday, HairFashion of Cleo’s. Daarnaast kun je ook een nieuwe outfit scoren bij beide La Ropa winkels. Stoere kleding van o.a. Part Two, Hunkydory, Second Female, American Vintage, 10 Feet, Lafee Maraboutee, Bellerose en Saint Tropez. De collectie blijft spannend , wisselt regelmatig en is eerlijk en verantwoord. Het is leuk om te ontdekken dat er elke week wel weer iets nieuws aan de rekken hangt.

Mocht je in de tussentijd nog een verjaardag hebben dan kun je altijd een heerlijke taart kopen bij Multi-Vlaai Zwolle Zuid. En wanneer je in deze drukke periode een keer een lekker avondje voor jezelf hebt, dan ga je toch niet koken? Haal tot 16.00 een pizza af met korting bij Domino’s Zwolle. En geniet van de pizza terwijl je luistert naar je favorieten platen, gekocht met korting bij Plato Zwolle.

Via de portal en onze social kanalen delen wij regelmatig toffe acties en kortingen!

___________________________________________________________________

Pak snel extra korting bij de volgende D-card partners

Kijk op https://www.hedon-zwolle.nl/d-card voor alle huidige acties.

Of kijk ook eens bij deze D-card partners;

Mostretta.com | Onderhoud, tuning, remapping, ombouw en schadeherstel motoren | 10% korting op het assortiment | Telfordstraat 16, 8013 RM Zwolle | https://www.motostretta.com/contact/

Vital Palace | Sportschool | Geen inschrijfgeld en eenmalig 15 min gratis zonnen - STUDENTSONLY | http://www.vitalpalace.nl/

Smooth Fruit Therapy Zwolle | 10% korting op een smoothi |http://www.smoothfruittherapy.nl/

Blok-Huls | Rijschool | Studentenpakketten & simulatorrijles | http://www.blok-huls.nl/tarieven/#blok74 en http://www.blok-huls.nl/simulatorrijles

___________________________________________________________________

Doe mee!

Wil jij als bedrijf gratis reclame en 17.000 potentiele nieuwe klanten? Dat kan via de D-card van het Deltion College. De D-card is dé toegangskaart voor studenten en personeel binnen Deltion.

Wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid een actie te koppelen aan deze kaart, zodat studenten en medewerkers op vertoon van de D-card bij jouw bedrijf een korting krijgen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en een medewerker van de afdeling Marketing & Communicatie van Deltion zal vervolgens contact met je opnemen.Bedankt voor het invullen van het formulier! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.