Kirsten verkozen tot Deltion Ambassadeur 2024

31 mei 2024 10:47 Nieuws

Kirsten van Dijk is op donderdagavond 30 mei uitgeroepen tot de nieuwe ambassadeur van Deltion! Tijdens de nieuwe awardshow ‘Deltions Trots’ wist Kirsten de vak- en publieksjury te overtuigen met haar pitch.  

Daarin vertelde de eerstejaarsstudent Beveiliger dat zij wil dat iedere student zich thuis voelt bij Deltion. En bovenal zijn of haar eigen pad volgt. In haar pitch liet ze zien hoe belangrijk mbo-ers zijn in onze maatschappij. 

Thea Koster, voorzitter van het CvB van Deltion, overhandigde haar de award. Daarmee is Kirsten een schooljaar lang (2024-2025) hét gezicht van de school. In die rol zal zij een actieve bijdrage leveren aan diverse Deltionbrede evenementen en de creatie van content voor de verschillende sociale mediakanalen van Deltion. 

Verschillende categorieën 
Naast de award voor de nieuwe Deltion ambassadeur, werden er awards uitgereikt in de categorieën: Favo Docent, Onderwijsteam van het Jaar en Beste Leerbedrijf van het Jaar. Deze prijzen gingen respectievelijk naar Gerda Mekking, docent medische kennis bij de opleiding Verpleegkunde, het onderwijsteam van de opleiding Assistant Business Services en ’s Heerenloo. De Deltionstudenten die hebben meegedaan aan Skills the Finals werden tijdens de awardshow gehuldigd.  

Awardshow Deltions Trots 
Deltions Trots is een blijk van waardering voor onze studenten, medewerkers en BPV-bedrijven. Wij kijken vol trots terug op al het talent dat onze school rijk is. Aan alle winnaars: van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende award! Wat ons en onze studenten bezighoudt