Opleiding Ondernemer Handel krijgt Ondernemersklankbord

25 juni 2024 16:00 Nieuws
Het Deltion College is een waardevolle samenwerking rijker! Op 20 juni hebben de opleiding Ondernemer Handel en de landelijke stichting Ondernemersklankbord (OKB) een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het doel van deze samenwerking? Het onderwijsprogramma van studenten Ondernemer Handel verrijken met relevante, actuele en nieuwe kennis over ondernemerschap door middel van workshops en gastlessen.

Advies voor iedere ondernemer
Stichting Ondernemersklankbord (OKB) bestaat uit 300 (ex)ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven. Met hun kennis, ervaring en expertise, adviseren zij, als vrijwilliger, zowel startende als ervaren ondernemers bij uiteenlopende vraagstukken. Wanneer iemand bijvoorbeeld wil starten als ondernemer, dan brengt dit veel vragen met zich mee. Ditzelfde geldt voor een ondernemer die wil uitbreiden, in de financiële problemen is geraakt of die op zoek is naar een bedrijfsopvolger. In elke fase en bij elk bedrijfsaspect kan het OKB helpen. Zie voor meer informatie www.ondernemersklankbord.nl

Kennis en ervaring delen
“Onze kennis en ervaring willen we graag delen met de studenten van het Deltion College. Zij zijn immers de ondernemers van de toekomst. Daarom kijken we enorm uit naar deze mooie samenwerking met de opleiding Ondernemer Handel.”, aldus Frank van Santen, directeur OKB.

Wat ons en onze studenten bezighoudt