Winnaars NK Horizon Grand Prix 2023 bekend

22 mei 2023 17:43 Nieuws

Vrijdag 12 mei 2023 vond het NK Horizon Grand Prix plaats op het Sweelinckplein, dat tijdelijk was omgetoverd tot een grote racebaan. Maar liefst achttien teams deden mee met elk een eigen gebouwde elektrisch aangedreven RC-modelauto.


Prijswinnaars
Felicitaties aan 'Summa H2 Racing 4' met hun overwinning in de 'Endurance categorie'. Hun auto reed 1.258 rondjes in zes uur. De 2e plaats in deze categorie werd gewonnen door 'Alfa Northc 1' en de 3e plaats door 'Vtir@omic '. Dit laatste team ontving ook de Design Award.

De Energy Award werd uitgereikt aan het team dat de minste hoeveelheid waterstof gebruikte over de meeste ronden. Deze ging naar 'Summa H2 Racing'.

'Alfa Northc 1' ontving de Innovation Award, een erkenning voor het team dat de meest geavanceerde modificaties en innovatieve functies in hun auto had toegepast.

De Presentatieprijs ging naar 'Summa H2 Racing 1', die de beste mondelinge presentatie gaf aan de juryleden om de constructie van hun auto op waterstof toe te lichten.

'Drift Kings' was de winnaar van de Pit Stop-prijs. Zij hadden het meest effectief samengewerkt om hun auto weer op het goede spoor te krijgen.Wat ons en onze studenten bezighoudt