Opleidingen Motorvoertuigentechniek Deltion ontvangen BMW R 1250 GS

30 maart 2023 12:14 Nieuws

Onlangs heeft BMW Motorrad een gloednieuwe BMW R 1250 GS motorfiets bij het Deltion College in Zwolle afgeleverd. Deze motorfiets, het meest verkochte type motor in Nederland, is uitgerust met de nieuwste technieken, veiligheid- en diagnosesystemen. Het is dus het neusje van de zalm voor studenten Motorvoertuigentechniek van het Deltion College.

Tim van de Molengraaf, Manager Sales BMW Motorrad, vindt het vanzelfsprekend dat de branche investeert in het opleiden van jongeren. ‘Dat het onderwijs naadloos aansluit op onze dagelijkse beroepspraktijk is voor BMW Motorrad  en onze dealers erg belangrijk. Onze motorfietsenvoertuigen worden technisch steeds complexer. Als de branche jongeren volgens de laatste normen én met plezier wil blijven opleiden, dan is het een absolute must dat deze studenten kunnen werken aan een motorfiets met de nieuwste technieken, diagnosesystemen en de beste onderwijsmodules. Wij zijn verheugd dat wij hieraan bijdragen door de levering van deze prachtige nieuwe BMW R 1250 GS’.

Leraar Motorvoertuigentechniek Dennis Post is erg blij met deze nieuwe motorfiets in de werkplaats. ‘Naast dat het een geweldige machine is, hebben we ook een ‘break out box’ gekregen. Daarmee kunnen wij alle signalen van en naar de boardcomputer heel goed meten. We kunnen dus gebruikmaken van een heel compleet opleidingssysteem. Daar is BMW Motorrad uniek in. Het is voor de studenten, maar ook zeker voor ons als leraren, fantastisch onderwijsmateriaal om mee te werken.’

 

Wat ons en onze studenten bezighoudt