Deltion College en MKB-Nederland Regio Zwolle gaan samenwerken

06 september 2022 09:56 Nieuws
Het Deltion College en MKB-Nederland Regio Zwolle gaan een meerjarige samenwerking aan. Daarmee willen de beide organisaties vanuit gemeenschappelijk belang het bedrijfsleven in de regio Zwolle verder versterken. Jan-Ernst van Driel (directeur Deltion College) en Jelle Weever (voorzitter MKB-Nederland Regio Zwolle) zetten maandag 5 september hun handtekening onder de samenwerking. Naast dit partnerschap verlengden MKB-Nederland Regio Zwolle en hoofdpartner Rabobank IJsseldelta hun samenwerking en verwelkomde de organisatie KroeseWevers als kennispartner.

Jan-Ernst van Driel (Deltion College) licht toe: ‘Zowel MKB-Nederland Regio Zwolle als Deltion gaan voor het versterken van het ondernemersklimaat voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Zwolle. Deltion speelt hierin al jaren een grote rol, met het opleiden van jong talent. Ook zijn wij vanuit onze visie op Leven Lang Ontwikkelen een grote opleider in het volwassenenonderwijs. Onze samenwerking biedt ondernemers meer mogelijkheden in te spelen op scholingsmogelijkheden. En helpt ons om het aanbod van Deltion nóg beter af te stemmen op de behoeften van ondernemers.’
 
Over MKB-Nederland Regio Zwolle
MKB-Nederland Regio Zwolle is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de regio Zwolle. De organisatie behartigt belangen van ondernemers, zowel lokaal, regionaal als nationaal. MKB-Nederland Regio Zwolle is hierin de bindende factor voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot in alle denkbare branches.

Wat ons en onze studenten bezighoudt