Deltion Autosport present tijdens Eurol Hellendoorn Rally

20 september 2022 14:36 Nieuws
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november stonden onze studenten International Motorsport Studies klaar voor de service en het onderhoud van de Mitsubishi Lancer Evo X en de Nissan 350Z. Ditmaal bestuurd en genavigeerd door rijder Gerard Tijink met navigator Tim Rietveld en rijder Maurice Kuijstermans met navigator Kirsten Rothman.

16 studenten Technisch Specialist Autotechniek – International Motorsport Studies en 4 leraren stonden voor de uitdaging de auto’s tijdens de diverse proeven in topconditie te houden. Dat lukte goed, al waren de (weers)omstandigheden wisselend. Na een regen van incidenten (velgen krom, banden kapot, losgebroken uitlaten) brak de zon weer door! Beide auto’s bereikten de finish; de Mitsubishi Lancer Evo behaalde de 12e plaats en Gerard Tijink plaatste zich als hoogst geklasseerde streekrijder. De Nissan behaalde de 22e plek in het algemeen klassement en werd 2e in zijn klasse.

De leraren, rijders en navigatoren waren zeer te spreken over de kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid van de werkzaamheden van de studenten.

Het korte verslag van de complete wedstrijd is terug te zien bij het programma Rally Special op RTL7. Of kijk op de Facebookpagina van Rally Special RTL7.

Wat ons en onze studenten bezighoudt