Eerste editie 'Dag van de Logistieke arbeidsmarkt Regio Zwolle' een succes!

12 mei 2022 10:27 Nieuws

Woensdag 11 mei was de eerste editie van het event; Dag van de logistieke arbeidsmarkt Regio Zwolle. Een initiatief van diverse partijen om de Transport en Logistiek in regio Zwolle centraal te stellen.
Het ochtendprogramma stond in teken van samenwerkingen tussen bedrijven en (onderwijs)instellingen. En het gezamenlijk sterker en aantrekkelijker maken van de Transport en Logistiek in regio Zwolle. 
Het middagprogramma bestond uit een banenmarkt voor iedereen met interesse!

De dag werd afgetapt door Paul Veld en Patrick Kip. Na het welkomstwoord werden er drie verschillende presentaties gegeven (Rabobank, Randstad, Hogeschool Windesheim) met als thema's: Arbeidsmarkt, meer dan alleen de werkzoekenden & Leven lang ontwikkelen.

Na de presentaties begonnen de workshops. Isala had het over de mogelijkheden van het gebruik van drones voor medische doeleinden, de proeven en testen zijn in volle gang. Vanaf 1 jan '23 komt er hier een wet voor wat het proces hopelijk in een stroomversnelling brengt. Open Hiring besprak de voordelen van een baan zonder sollicitatiegesprek. Scania besprak het belang van de de Transport en Logistiek in de breedste zin van het woord. 

De middag stond in het teken van een banenmarkt. Iedereen met interesse in werken binnen de Transport en/of Logistiek was vrijblijvend welkom!

Een succesvolle eerste editie dankzij de inzet van alle betrokkenen. 
Volgend jaar weer?!

In samenwerking met circa 30 bedrijven.

Wat ons en onze studenten bezighoudt