Vechtdalrally geslaagd voor team International Motorsport Studies

24 juni 2022 Nieuws

Het team van studenten en leraren van de opleiding International Motorsport Studies was zaterdag 18 juni present op de Vechtdalrally in Hardenberg. Het team verzorgde, op een prominente plek op het serviceterrein, de service en reparaties aan de Mitsubishi Lancer EVO X, met rijder Gerard Tijink en navigator Kirsten Rothman, en aan de Nissan 350Z, met rijder Maurice Kuijstermans en Jorie Christiaens.​​​​

De rally startte om 13:00 uur. Aan het einde van de middag onderwierpen studenten de auto’s aan een grondige inspectie. Na deze service konden beide wagens weer verder rijden. De Mitsubishi EVO eindigde op de 15e plaats, de Nissan 350Z behaalde plek 24.

De leraren, rijders en navigatoren waren zeer te spreken over de kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid van de werkzaamheden van de studenten. Dit geeft voldoende vertrouwen voor een succesvolle deelname van het team aan de Eurol Hellendoorn Rally in september.
Je kunt een samenvatting van de Vechtdalrally, met beelden van het serviceteam van Deltion en de wedstrijdwagens, zien op Uitzending Gemist.

Wat ons en onze studenten bezighoudt