Deltion werkt met Terra samen in Regiocampus

23 december 2022 09:10 Nieuws
Terra is de nieuwe partner van de Regiocampus. Op 22 december vond de ondertekening plaats. Met de komst van Terra is nu ook het groenonderwijs ondergebracht bij de Regiocampus, een samenwerkingsverband van scholen waarin het Deltion College sinds de oprichting al actief is.

De deelnemende onderwijsinstellingen werken met zorginstellingen, bedrijven en gemeenten samen in proeftuinen, projecten en in het Academisch lab. Daarnaast heeft de Regiocampus ook een Ondernemerspunt. Daar voeren studenten vanuit alle niveaus en sectoren opdrachten uit.
De Regiocampus is dé fysieke plek voor leren, werken en vernieuwen. Professionals en studenten van bedrijven en instellingen uit alle sectoren werken samen in creatieve, innovatieve projecten en proeftuinen. Samen draagt de Regiocampus bij aan een vitaal woon-, werk- en vestigingsklimaat in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.
De Regiocampus wordt gevormd door: Isala Diaconessenhuis, Zorggroep Noorderboog, Deltion College, hogeschool Windesheim, hogeschool Viaa, Drenthe College, Gemeente Meppel, Gemeente Westerveld, RSG Stad & Esch, ZorgZaak, Rabobank en Welzijn MensenWerk, en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Meppel.

Wat ons en onze studenten bezighoudt