Deltion Ondernemersloket officieel geopend

06 december 2022 15:36 Nieuws
Vandaag (6 december) is het Ondernemersloket officieel geopend. Voorafgaand aan de opening door Bert Beun, lid College van Bestuur, Mike Naber van de Studentenraad en Jacco Vonhof, voorzitter ondernemersorganisatie MKB-Nederland, pitchten ondernemende studenten hun idee. De winnaar ontving een waardevolle ondersteuning voor hun (startende) bedrijf. Na de opening startte de rondetafelgesprekken over het belang van ondernemerschap binnen het mbo. Tafelgasten waren: Gert de Leeuw van de Rabobank, Roelf-Jan Aanstoot van Futureproof, Jacco Vonhof van MKB-Nederland, Marijn Bulthuis van haarspullen.nl Dominique Cremers-Meijers van de provincie Overijssel, Karin van Vilsteren van de gemeente Zwolle en Mike Naber van de Studentenraad.
 
Ondernemersloket
Het ondernemersloket zit in gebouw Wit op de begane grond. Hier kunnen studenten terecht met vragen over het opstarten of laten groeien van hun eigen onderneming. Diverse experts zitten klaar om hulp te bieden.
 
Deltion Onderneemt
De expertisegroep, ‘Deltion onderneemt’, biedt ondersteuning aan leraren bij het ontwikkelen van lesmateriaal en examens van de keuzedelen ondernemend gedrag, oriëntatie op ondernemerschap en ondernemerschap mbo. Daarnaast kunnen ondernemende studenten kennismaken met wat ondernemen inhoudt en wat een ondernemende houding is. In contact blijven met ondernemers uit verschillende beroepenvelden in en buiten de regio, maar ook in het buitenland is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook daarin ondersteunt ‘Deltion onderneemt’.  


 
 

Wat ons en onze studenten bezighoudt