Kijk samen mee hoe Koningin Máxima het mbo-jaar opent!

02 september 2021 Nieuws
Op vrijdag 3 september van 11:30 uur tot 12:30 uur wordt het mbo-jaar 2021-2022 geopend door Hare Majesteit Koningin Maxima. Dit jaar is Yuverta in Houten namens alle mbo-scholen van Nederland gastheer van deze bijzondere bijeenkomst waarbij het belang van het mbo voor de samenleving centraal staat. Het thema van de Nationale Opening is dan ook ‘ondernemen naar een betere toekomst’.
 
Tijdens het 1 uur durende programma zullen studenten en docenten onder leiding van Karim Amghar met elkaar in gesprek gaan over de rol van het mbo in de samenleving. In dit uur zal de rol van het mbo voor de samenleving van de toekomst worden neergezet met filmpjes, discussie en een omlijsting van spetterende acts.
 
Kortom, een uur om samen trots te zijn op wat het beroepsonderwijs biedt en betekent voor de honderdduizenden studenten en de samenleving. Dit wordt allemaal strak in beeld gebracht door een team studenten en docenten audiovisueel die de livestream verzorgen zodat alle mbo-studenten door heel Nederland de Nationale Opening kunnen meemaken achter het scherm.
 
Kijk samen met ons mee via deze livestream. Meld je aan en beleef samen met ons en Koningin Máxima de Nationale Opening mbo-schooljaar 2021-2022.   
 
#ditismbo #openingmbojaar #ondernemerschap #innovatie #duurzaamheid
 

Wat ons en onze studenten bezighoudt