Deltion organiseert online open avond op dinsdag 22 juni

20 mei 2021 Nieuws
Het maken van een studiekeuze is niet makkelijk en in deze bijzondere tijd misschien wel extra lastig. Daarom organiseert Deltion een online open avond. Tijdens deze avond kunnen bezoekers meer te weten komen over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt.
 
Online
De online open avond is op dinsdag 22 juni van 18.00 – 20.30 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze avond de voorlichtingen bijwonen van alle opleidingsrichtingen en via een live-chat vragen stellen. De loopbaanadviseurs zitten klaar om de leerling te helpen bij het maken van een studiekeuze. Video’s over de verschillende interessegebieden geven de bezoekers een beeld over een bepaalde opleidingsrichting. Daarnaast kan de bezoeker online de campus ontdekken. En dat allemaal gewoon thuis, vanaf de bank!
 
  • Meld je aan!
 

Ook voor volwassenen
Wil je als volwassene bijscholen op jouw vakgebied? Een carrièreswitch maken? Deltion biedt de mogelijkheden. Denk aan een vakgerichte cursus of opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Als volwassene meer weten over een leven lang ontwikkelen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een persoonlijk advies en antwoord op jouw vragen. Je kunt ons bereiken via (038) 850 31 50 of business@deltion.nl.

Onze adviseurs zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur en tijdens de open dagen en avonden.

Wat ons en onze studenten bezighoudt