Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Numerus fixus opleidingen

03 maart 2021 Nieuws
Op onze website vind je een overzicht van de numerus fixus opleidingen. In dit overzicht en op de pagina van de betreffende opleiding staat aangegeven of het een numerus fixus opleiding is. Ook staan in dit overzicht het aantal opleidingsplaatsen en plekken op de reservelijst. Als een opleiding vol is, staat dit aangegeven op de website bij de betreffende opleiding. Aanmelden is dan niet meer mogelijk.

Op dit moment is het maximum aantal studenten dat kan starten, bereikt voor de volgende opleidingen: Leerlingen die zich nu aanmelden voor één van deze opleidingen krijgen in de meeste gevallen wél een uitnodiging voor een intakegesprek. Daarin wordt aangegeven dat zij in aanmerking komen voor een plek op de reservelijst. Als de leerling na dit gesprek een positief studiekeuzeadvies krijgt, plaatsen we de leerling op de reservelijst.

De aanmelddatum is bepalend voor de volgorde van uitnodigen voor een intakegesprek voor de numerus fixus opleidingen. Op dit moment zijn er nog geen signalen dat de overige numerus fixus opleidingen leerlingen op hun reservelijst gaan plaatsen.

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt