Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Hilton Class biedt studenten Deltion College internationaal perspectief

10 maart 2021 Nieuws
Hilton en het Deltion College bieden studenten van de opleidingen Manager/Ondernemer Horeca en International Hospitality Studies volop carrièremogelijkheden in de internationale hospitalitybranche. Rowena Vermolen-Lodder, Director Human Resources van de Hilton hotels in Nederland; ‘’Hilton is nog steeds gefocust op wereldwijde groei, we zijn er van overtuigd dat de hospitalitybranche op termijn weer sterk gaat groeien en er een mooie carrière voor studenten in het verschiet ligt.’’
 
Hilton Class: Exclusieve en unieke samenwerking
Hilton en het Deltion College kennen als sinds 2008 een exclusieve en unieke samenwerking in de vorm van de Hilton Class. Jaarlijks kunnen eerstejaarsstudenten van de opleidingen Manager/Ondernemer Horeca en International Hospitality Studies van het Deltion College zich voor de Hilton Class inschrijven. Na inschrijving volgt een selectieprocedure. Criteria hierbij zijn de resultaten in het eerste jaar, de motivatie van de student en de evaluatie van de leraren. Deelname aan de Hilton Class betekent dat studenten vanaf het tweede tot en met het vierde studiejaar alle stages lopen bij de bekende hotelketen in binnen- en buitenland, wereldwijd met meer dan 6400 hotels en in 119 landen en gebieden.
 
 ‘’Via de Hilton Class worden studenten al vroeg betrokken bij de Hilton opleidingsprogramma’s en de praktische benadering vanuit het werkveld. Hierdoor krijgen studenten een goed beeld van wat wij hen te bieden hebben. En het geeft ons de mogelijkheid om op die manier talenten te vinden en te behouden en daarmee de kwaliteit, waarvoor wij staan, te waarborgen voor onze gasten.’’, aldus Rowena Vermolen-Lodder.
 
Internationale competenties
Het Deltion College biedt studenten vele mogelijkheden om hun internationale competenties en arbeidsmarktperspectief te versterken. Zo kunnen studenten op school of vanuit huis kennis maken met andere culturen, deelnemen aan een online internationaal festival, hun Cambridge en Goethe certificaat behalen of samen met buitenlandse studenten online aan een project werken. Voor studenten die internationaal aan de slag willen, biedt Deltion - naast de Hilton Class - meerdere tweetalige opleidingen met een internationaal erkend diploma.
 
Meer weten?
Wil je meer weten over de Hilton Class of andere hospitality opleidingen van Deltion? Bezoek dan onze online open avond op donderdag 11 maart!
 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt