Meelopen of een korte rondleiding volgen? Meld je aan!

Deltion organiseert online open avond op vrijdag 22 januari

06 januari 2021 Nieuws
Deltion organiseert online open avond op vrijdag 22 januari
 
Het maken van een studiekeuze is niet makkelijk en in deze bijzondere tijd misschien wel extra lastig. Daarom organiseert Deltion een online open avond. Tijdens deze avond kunnen bezoekers meer te weten komen over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt.
 
Online
De online open avond is op vrijdag 22 januari van 18.00 – 21.30 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze avond de voorlichtingen bijwonen van alle opleidingsrichtingen en via een live-chat vragen stellen. De loopbaanadviseurs zitten klaar om de leerling te helpen bij het maken van een studiekeuze. Video’s over de verschillende interessegebieden geven de bezoekers een beeld over een bepaalde opleidingsrichting. Daarnaast kan de bezoeker online de campus ontdekken. En dat allemaal gewoon thuis, vanaf de bank! Aanmelden voor de online open avond kan via www.deltion.nl.
 
Volwassenen
Ook volwassenen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich laten voorlichten over cursussen en opleidingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de volgende stap in hun carrière of voor het maken van een switch. Onze collega’s staan klaar om alle vragen op het gebied van volwassenonderwijs te beantwoorden.
 
Webinars
Van 12 t/m 14 januari geven de loopbaanadviseurs samen met enkele studenten een aantal webinars voor studiekiezers en hun ouders/verzorgers: ‘Mbo, hoe werkt dat nou’, ‘Help je kind kiezen’, ‘Hoe maak ik een studiekeuze’, ‘Sterke punten sessie’ en ‘De ronde tafel’. In deze webinars maken bezoekers kennis met het mbo, krijgen ze tips voor het maken van een studiekeuze en delen Deltionstudenten hun persoonlijke ervaringen. Ga voor meer informatie over de webinars of om aan te melden naar www.deltion.nl/webinars.
 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt