Meld je aan voor de online open avond op donderdag 11 maart

Intakegesprekken 2021-2022

18 januari 2021 Nieuws
We vinden het belangrijk voor de start van de opleiding in gesprek te gaan met iedereen die zich bij ons aanmeldt. Elke aspirant-student ontvangt daarom een uitnodiging voor een intakegesprek. Helaas kan het intakegesprek op dit moment niet plaatsvinden op onze campus. We voeren deze gesprekken online via Teams.  De aspirant-student ontvangt bij de uitnodiging voor de intake ook een link om deel te nemen aan het intakegesprek.

Doel intake
Het doel van het intakegesprek blijft ongewijzigd. Het gaat om wederzijds kennismaken en we kijken samen met aspirant-student of de opleiding die hij wil volgen ook het beste bij hem past. Als voorbereiding op het intakegesprek kan het zijn dat de aspirant-student een aantal opdrachten moet maken. Deze worden met de uitnodiging meegezonden en kunnen ook digitaal aangeleverd worden.
 
Aanvullende toelatingseisen
Een aantal opleidingen hanteert aanvullende wettelijke toelatingseisen. Deze kunnen meestal niet online getoetst worden (denk bijvoorbeeld aan een sporttest). Dat kan betekenen dat de aspirant-student, naast een online-intake, (op een later moment) een uitnodiging ontvangt voor een activiteit op de campus. Vragen over de online intake? Mail naar ssc@deltion.nl of bel (038) 850 30 00.

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt