Meld je aan voor de online open avond op donderdag 11 maart

Deltion organiseert online open avond op donderdag 11 maart

17 februari 2021 Nieuws
Ontdek wat jij kan!
 
Het maken van een studiekeuze is niet makkelijk en in deze bijzondere tijd misschien wel extra lastig. Daarom organiseert Deltion een online open avond. Tijdens deze avond kunnen bezoekers meer te weten komen over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt.
 
Online
De online open avond is op donderdag 11 maart van 18.00 – 20.30 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze avond de voorlichtingen bijwonen van alle opleidingsrichtingen en via een live-chat vragen stellen. De loopbaanadviseurs zitten klaar om de leerling te helpen bij het maken van een studiekeuze. Video’s over de verschillende interessegebieden geven de bezoekers een beeld over een bepaalde opleidingsrichting. Daarnaast kan de bezoeker online de campus ontdekken. En dat allemaal gewoon thuis, vanaf de bank! Aanmelden voor de online open avond kan hier. 
 
Volwassenen
Ook volwassenen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich laten voorlichten over cursussen en opleidingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de volgende stap in hun carrière of voor het maken van een switch. Onze collega’s staan klaar om alle vragen op het gebied van volwassenonderwijs te beantwoorden.

Webinar 
Ga jij volgend schooljaar naar het mbo en heb je vragen over extra begeleiding tijdens je opleiding? Bijvoorbeeld omdat je dyslexie, AD(H)D, autisme of een psychische of lichamelijke beperking hebt? Volg dan op 9 maart de webinar Passend Onderwijs! Je volgt dan online een live-presentatie van een van onze loopbaanadviseurs. In de webinar vertellen we je alles over de begeleiding die wij, in overleg met de student, kunnen bieden. Heb je specifieke vragen? Dan kun je deze tijdens de webinar (anoniem) via de livechat stellen.
 
 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt