Praktijklokalen opleidingen Beauty, Body & Care volledig vernieuwd

21 december 2021 09:58 Nieuws
Sinds dit schooljaar zijn de praktijklokalen van de opleidingen Beauty, Body & Care volledig vernieuwd. De lokalen zijn uitgerust met nieuwe behandelstoelen, instrumententafels, zadelzitjes en de benodigde apparatuur. Zo sluiten de praktijklokalen nóg beter aan op de beschikbare voorzieningen in het werkveld.

Ook zijn er twee nieuwe behandelruimtes ingericht. Hier kunnen Deltionmedewerkers, -studenten en externe klanten, op afspraak, terecht voor beautybehandelingen. Een mooie manier voor de studenten van Beauty, Body & Care om op school relevante praktijkervaring op te doen.

Niet alleen de praktijklokalen zijn vernieuwd, maar ook de huisstijl van de beautysalons. De kleuren, het logo en de stijlelementen van deze nieuwe huisstijl zijn daarnaast doorgevoerd in het gehele interieur. Wanneer je nu de beautysalons betreedt zie je veel aardetinten, natuurlijke materialen en rustgevende prints. Hiermee wordt een ontspannen ‘spa gevoel’ gecreëerd. Dit alles zorgt ervoor dat de studenten kunnen leren in een prettige en eigentijdse praktijkomgeving.

Wat ons en onze studenten bezighoudt