Meelopen op de campus van Deltion? Meld je aan!

Keurmerk World-class Workplace voor Deltion!

29 april 2021 Nieuws
Yes! Deltion mag naar aanleiding van de mooie behaalde resultaten uit het medewerkersonderzoek het keurmerk ‘WorldClass Workplace’ voeren! Dit houdt in dat Deltion door de eigen medewerkers hoger beoordeeld wordt op goed werkgeverschap vergeleken met alle organisaties uit de nationale benchmark. En daar zijn we trots op! Natuurlijk zijn er altijd nog zaken die verbeterd kunnen worden en daar zijn we inmiddels al volop mee bezig. 

Over World-class Workplace
World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. De World-class Workplace score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Het keurmerk wordt toegekend op de nationale benchmark, en wordt niet meer vergeleken met de branche benchmark.

Niet te koop
Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen. 

 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt