Handelsgeest en een talenknobbel

07 april 2021 Nieuws
Handelsgeest en een talenknobbel
De handel en commercie worden steeds internationaler. Net als het koopgedrag van consumenten en bedrijven. Dat vraagt om experts in internationale handel en commercie. Oftewel, om (assistent) managers, onderhandelaars en medewerkers die voorbij de grenzen denken. Ken je een leerling die past binnen dit profiel? Dan kan hij of zij bij Deltion kiezen uit zes opleidingsmogelijkheden op zowel niveau 3 als 4, BOL of BBL, regulier of tweetalig.

Commercieel Medewerker – niveau 3
Als commercieel medewerker werkt jouw leerling later op de afdeling verkoop of bij de klantenservice bij bedrijven. Hij adviseert, verkoopt, onderhandelt en breidt het klantenbestand uit. Daarnaast leert hij hoe je de klantgegevens en afspraken administratief kunt verwerken.

Lees verder >

Assistent Manager Internationale Handel – niveau 4
Met deze opleiding leert jouw leerling hoe hij producten voor (internationale) bedrijven kan im- en exporteren. Belangrijkste taken zijn het contact met de klant, plannen, regelen en ook hij moet een gevoel voor marketing hebben.

Lees verder >

E-commercemanager – niveau 4
Ken je een leerling die nu al handig is met websites en commerciële slagkracht heeft? Tijdens de opleiding leert hij alles over online marketing, het maken en beheren van een webshop en bouwt kennis op over het vermarkten van een merk of product.

Lees verder >

Vestigingsmanager Groothandel – niveau 4
Tijdens deze brede opleiding wordt ingegaan op alle facetten om een bedrijf te runnen of bedrijfsprocessen te begeleiden. Denk aan verkoop, marketing, logistiek, administratie en management. Een opleiding voor een echte duizendpoot met ambitie.

Lees verder >

Tweetalige opleidingen (EN-NL)
Ken je een leerling die extra uitdaging wil in een opleiding en later bij een internationaal bedrijf of in het buitenland wil werken? Denk dan eens aan de tweetalige opleidingen binnen Internationale Handel en Commercie. Bijvoorbeeld International Business Studies, de tweetalige variant van de opleiding Vestigingsmanager Groothandel. Of de opleiding International Trade.

Wat ons en onze studenten bezighoudt