Online open avond op dinsdag 23 juni

16 juni 2020 Nieuws
Het maken van een studiekeuze is niet makkelijk en in deze bijzondere tijd misschien wel extra lastig. Daarom organiseert Deltion een online open avond. Tijdens deze avond kunnen bezoekers meer te weten komen over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt.
 
Online
De online open avond is op dinsdag 23 juni van 19.00 – 21.15 uur te volgen via www.ontdekdeltion.nl. Bezoekers van de site kunnen natuurlijk de voorlichtingen bijwonen van alle opleidingsrichtingen, maar ook via een live-chat vragen stellen over bijvoorbeeld aanmelden of intakes, een 3D-plattegrond bekijken of al ‘dansend’ onze campus verkennen. Gewoon thuis, vanaf de bank! Aanmelden voor de online open avond kan via www.ontdekdeltion.nl
 
Volwassenen
Ook volwassenen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich laten voorlichten over cursussen en opleidingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de volgende stap in hun carrière of voor het maken van een switch. Onze collega’s staan klaar om alle vragen op het gebied van volwassenonderwijs te beantwoorden.
 
Sterke Punten Sessie
Tijdens de online open avond kunnen bezoekers ook meedoen aan de Sterke Punten Sessie. De sessie helpt bij het maken van een studiekeuze door te ontdekken wat bij iemand past en wat iemand leuk vindt. Met deze kennis is het maken van een keuze net iets makkelijker. Na de sessie is er ruimte om telefonisch in gesprek te gaan met een loopbaanadviseur.
 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt