Meld je aan voor de online open avond op donderdag 11 maart

Opleidingen Hospitality volledig 'on the job'!

15 december 2020 Nieuws
Vanaf dit schooljaar biedt het Deltion College de opleidingen Allround Hospitality Medewerker (niveau 3) en Leidinggevende International Hospitality (niveau 4). Het gaat om opleidingen ‘on the job’, volledig op de werkvloer van de aangesloten bedrijven.

Als allround hospitality medewerker zorg je voor een fantastisch verblijf van gasten in alle voorkomende afdelingen. Je bent een actieve en gastvrije duizendpoot in de horeca- en toerismebranche. Het is gevarieerd werk waarin je veel contact hebt met mensen. Als leidinggevende international hospitality ben je een regisseur die overzicht heeft over de gehele keten waardoor je signalen kan oppakken en tot actie komt. Je delegeert vervolgens deze acties naar de juiste medewerker binnen de keten.

Persoonlijke coaching op de werkvloer
Samen met medestudenten volgen studenten het opleidingsprogramma volledig op de werkvloer in de praktijk, dus niet op school. De opleiding is ontwikkeld met en wordt uitgevoerd bij ondernemers in de hospitalitybranche op de Veluwe, uit de kop van Overijssel en uit Zwolle. Theorie en praktijk worden met elkaar verbonden binnen een werkplek op een van de afdelingen van de aangesloten bedrijven. Bij de bedrijven draaien studenten volledig mee bij de verschillende afdelingen en voeren zij gelijktijdig hun onderwijsprogramma uit. Daardoor is het geen '9 tot 17-opleiding'. Studenten worden begeleid door en krijgen les van leraren 'on the job' en van werknemers van het bedrijf. Hierdoor wordt het geleerde direct in de praktijk toegepast en ontvangt de student persoonlijke coaching op de werkvloer.

Bekijk de video van Lilly, student Leidinggevende International Hospitality.

Breed inzetbaar binnen horeca en toerisme
Aanleiding is een veranderende vraag vanuit het werkveld. Binnen deze hospitalitybranches is een grote behoefte aan breed opgeleide werknemers met een scherp oog voor gastheerschap en persoonlijke aandacht. Ondernemers vragen om professionals met een optimale focus op de wensen van gasten, klanten, reizigers en bezoekers.
 

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt